Aanbieding Recreatiepark de Boshoek 16-persoons bungalow Voorde €729.50

Recreatiepark de Boshoek 16-persoons bungalow Voorde Huur een 16-persoons huisje met vrienden of familie!

Artikelnummer: 2fb5ece58a46 Tag:

Boek nu de 16-persoons bungalow Voorde Recreatiepark de Boshoek in Voorthuizen Gelderland voor maar €729.50

Luxe 16-persoons groepsaccommodatie op de Veluwe

Vakantie vieren met een grote groep is gezellig. Het is zelfs extra gezellig als iedereen aan het einde van de dag weer naar hetzelfde huis terug keert. In onze 16-persoons bungalow op de Veluwe is het mogelijk! Bij Recreatiepark De Boshoek huurt u namelijk eenvoudig een groot vakantiehuis waar u het met de hele groep gezellig kunt maken, tot in de late uurtjes. Onze 16-persoons luxe bungalow heeft 8 slaapkamers, 2 badkamers met douche in bad, 2 aparte toiletten, 2 keukens met complete inventaris en 2 zitgedeeltes met LCD televisie. In onze 16-persoons bungalow is genoeg ruimte voor iedereen om te genieten van een prachtige tijd op de Veluwe!

16-persoons groepsaccommodatie ideaal voor familie en vrienden

Een groepsaccommodatie voor 16 personen op de Veluwe is ook ideaal voor familieweekenden of -uitjes. U kunt de dag dan goed beginnen met een gezamenlijk ontbijt, bereid in de volledig uitgeruste keuken. Daarna kunt u met de groep een activiteit ondernemen. Het is natuurlijk ook mogelijk dat een deel van de groep in de 16-persoons groepsaccommodatie blijft; soms is thuis blijven ook heel erg ontspannen.

Betaalbaar 16-persoons huisje huren op de Veluwe

Wilt u vooral iets leuks doen voor de kinderen? Bezoek dan de knuffelstal bij de Ponyclub op het park of laat ze deelnemen aan een van de vele activiteiten die het professionele animatieteam gepland heeft. Het animatieteam is aanwezig in kindervakanties (met uitzondering van de kerst en voorjaarsvakantie). Uw kinderen hebben een eigen kamer in de 16-persoons groepsaccommodatie; na een dag van vermaak op de Veluwe kunnen ze lekker in hun eigen kamer bijkomen en spelletjes spelen of een boekje lezen. In onze luxe 16-persoons bungalow zult u niet snel op elkaars lip zitten; er is genoeg ruimte om u rustig terug te trekken. 

Er is een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud tijdens alle schoolvakanties!

Een vakantie met een grote groep kan kostbaar zijn. Een huisje huren voor 16 personen is echter veel voordeliger dan allerlei afzonderlijke vakantiebungalows. Bovendien biedt Recreatiepark De Boshoek regelmatig leuke aanbiedingen, die het aanbod nog aantrekkelijker maken. Om uw 16-persoons huisje te huren kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of reserveer direct uw vakantie op de Veluwe.

  • 2 badkamers met toilet en ligbad
  • 2 aparte toiletten
  • 2 woonkamers met LCD TV
  • Omheinde tuin (niet afgesloten)
  • 8 slaapkamers met 2x 1-persoons boxspringbed
  • Bungalow beschikt over apart toilet