Aanbieding Recreatiepark de Boshoek 10-persoons bungalow Bunckman €502.20

Recreatiepark de Boshoek 10-persoons bungalow Bunckman 10 persoons vakantiehuis op de Veluwe! ✔ Vakantie voor groepen en families ✔ Boek direct online ✔ Vlakbij zwembad

Artikelnummer: 85584afce4aa Tag:

Boek nu de 10-persoons bungalow Bunckman Recreatiepark de Boshoek in Voorthuizen Gelderland voor maar €502.20

Op vakantie met een grotere groep mensen? Dat kan een uitdaging zijn. Maar niet bij Recreatiepark De Boshoek. Wij bieden een standaard 10-persoons huisje op de Veluwe met 5 slaapkamers, 2 badkamers, 2 keukens met vaatwasser en 2 zitgedeeltes met LCD televisie. Onze groepsaccommodatie voor 10 personen is een combinatie van een 4-persoons bungalow en een 6-persoons bungalow. Deze bungalows zijn geschakeld. Een geluiddichte wand (welke de woonkamers van de 4- en 6-persoons bungalows verbindt),  kan worden geopend waardoor er een 10-persoons bungalow ontstaat. Zo kunt u toch met een grote groep gemakkelijk een huisje huren op de Veluwe!

10-persoons huisje huren bij De Boshoek

Er is een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud tijdens alle schoolvakanties!

Op Recreatiepark De Boshoek is voor iedereen iets te doen. Daarom is ons park de ideale plek om een 10-persoons huisje te huren op de Veluwe. Tijdens de schoolvakanties en in de weekenden (mei t/m september) staat ons animatieteam klaar voor uw kinderen.
Daarnaast kan de hele groep genieten van een maaltijd in het sfeervolle restaurant en een spel op de bowlingbaan. Onze 10-persoons groepsaccommodatie op de Veluwe is voorzien van alle gemakken. In dit vakantiehuis kunt u genieten van elkaars gezelschap, maar ook van de talloze activiteiten die op het park te ondernemen zijn.

Boek nu onze groepsaccommodatie voor 10 personen

Wilt u een huisje huren voor 10 personen bij De Boshoek op de Veluwe, dan hoeft u alleen maar contact op te nemen met Recreatiepark De Boshoek. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Bijvoorbeeld over de uitgebreide voorzieningen. Wist u dat u tijdens uw verblijf gratis gebruik kunt maken van de tennisbaan, binnen, buitenbad en midgetgolfbaan?

Daarnaast vertellen we u graag meer over de mogelijkheden op het park óf in de omgeving. Want op de Veluwe is altijd iets te beleven.

  • 2 woonkamers met LCD TV
  • Omheinde tuin (niet afgesloten)
  • 2 slaapkamers op begane grond met 1x 2-persoons boxspringbed
  • 3 slaapkamers op begane grond met 2x 1-persoons boxspringbedden
  • Bungalow beschikt over apart toilet.